reklama 11A

Páteční skokové CEM v Martinicích pro Nágra

Václav Nágr má za sebou další úspěšný den v Martinících. Poté, co se mu zde dařilo v rámci mistrovství České republiky, si nyní v pátek 8. září dojel pro vítězství v rámci 1. kola Diamond Tour, která se jela při závodech Czech Equestrians Masters...
08.09.2017 18:33  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

V hlavní páteční soutěži s výškou překážek 140 centimetrů odstartovalo celkem 20 dvojic, což byl zároveň stanovený limit od pořadatele. Nejlepší formu zde předvedl Václav Nágr a D.Amelusinu R, když zajeli jako jediní nejen bezchybně, ale také ve stanoveném času. Právem tak zvítězili. Další tři jezdci sice na skocích nechybovali, nedokázali však splnit předepsaný čas a připsali si na konto jeden trestný bod. Druhý nakonec skončil Sergej Motygin s koněm Dylan, a to před Sofií Najmanovou s valachem Casanova-S.

Pro čtvrté místo si dojela taktéž bezchybná na překážkách Barbora Vojtková a Quilago. Velmi dobrý čas avšak jedno shození nakonec přisoudilo pátou příčku Zuzaně Zelinkové. Ta s Evitou R neměla s časem žádný problém, neboť čas měla o více jak dvě vteřiny lepší než vítěz. Chyba ji však o první příčku připravila. 

V pony soutěži s výškou překážek 70 centimetrů se dařilo mělnické dvojici Karolína Prušáková a Fík 2. O 17 setin vteřiny se jim podařilo dokončit rychleji než Gabriele Kopřivové s poníkem Lipo 1. O pátečním druhém kole Českého drezurního poháru se zmíníme v samostatném článku. 

Kompletní výsledky naleznete v záznamech závodů. Na stránky pořadatele se dostanete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE