reklama 11D

Finále ČDP v Martinicích dominuje Hábová

Během pátečního dne 8. září se v Martinicích v rámci závodů Czech Equestrians Masters uskutečnilo vedle skoků také druhé kolo finále Českého skokového poháru. Ten den se velmi dařilo Tereze Hábové, která si na konto připsala hned dvě vítězství…
08.09.2017 22:35  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Tereza Hábová předvedla během pátečního dne nejlepší úlohu v rámci nejtěžší soutěže, kterou bylo druhé kolo jedoucí se při Top Ten Cupu. V úloze IM I sedlala tato jezdkyně koně Djazz F a obdržela od rozhodčích 68,903 %. Získala tak solidní náskok na své soupeře. Druhý nejlepší výkon podal Michal Košťál a Little Jack. Ti si odnesli za svou jízdu 65,789 %. Třetí nejlepší výsledek patřil Petře Civišové s Europe-M. Tato dvojice dokončila s výsledkem 65,044 %.

Úspěšný den podtrhla Tereza Hábová vítězstvím také v soutěži Challenge Cup, a to v sedle koně Johnny Walker. V tomto případě se jednalo o vítězství s náskokem necelého jednoho procenta. V úloze FEI pro juniory-družstva získala jezdkyně 67,837 %. Druhá dokončila Ida Jančářová s koněm Fürst Romantico (66,982 %) před třetí Markétou Váňovou s Lucky Lady 1 (64,279 %).

Mezi juniory se dle očekávání dostala i v pátek do čela Eva Vavříková, která s Belle-Ennie podává stabilně dobré výkony i na evropských kolbištích. Tentokrát získala tato jezdkyně za předvedení úlohy JD celkem 69,819 %. V soutěži Novice Cup se druhé kolo nejvíce vyvedlo Elišce Skřivanové, která si s Velvet připsala na konto 67,291 %.

Kompletní výsledky naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže. Stránky pořadatele naleznete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE