reklama 11C

Devadesátka EquiTV z ČSP Velké ceny Olomouce 2018

ikonka

Také ze sedmého kola Českého skokového poháru 2018, které se konalo v Olomouci, jsme pro vás připravili stručný souhrn v rubrice Devadesátka EquiTV. V devadesáti sekundách se dozvíte, jak vypadal boj o nejvyšší pozice v hlavní soutěži mítinku...
17.07.2018 15:18  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

DEVADESÁTKU Z OLOMOUCE SI MŮŽETE PUSTIT TADY

Sedmý mítink Českého skokového poháru se uskutečnil ve dnech 12. až 15. července v areálu Equine Sport Centra v Olomouci.

Program čtyřdenních závodů uzavírala Creditas Velká cena Olomouce s překážkami do 145 centimetrů. Podle tradičního formátu postupovalo deset nejlepších dvojic ze základního kola do finále. Dvě nuly má ve výsledkové listině zapsané Jan Chýle s Abdulahem B. Jezdec zvolil v rozhodující části rozvážnější tempo, kvůli němuž byl z čistých finalistů nejpomalejší. Bral tak nakonec 4. příčku. O dvě a půl sekundy rychleji než Jan Chýle projel kurzem finále Martin Šoupal s klisnou Takticou, a jelikož také ani jednou nezaváhal, dosáhl nakonec na pomyslný bronz. 

Olomoucké kolbiště sedí Markovi Klusovi, který po čisté základní jízdě překonal s Al Camberem bez penalizace i druhý parkur v rámci Velké ceny. Cílem projel v čase 38,89 sekundy a ujal se tak vedení. Jediným, kdo měl šanci ho z nejvyšší pozice odsunout, byl Přemysl Adam s běloušem Cachsem, který předvedl nejvydařenější první kolo. Ve finále sice odvedl další precizní výkon, když opět nechyboval, byl však pomalejší o více než sekundu a půl, a tak se z vítězství radoval Marek Klus. Přemysl Adam obsadil pro výborné 2. místo. Marek Klus se tedy mohl radovat již z druhého letošního vítězství v Českém skokovém poháru.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE