reklama 11D

Závody CES ve španělské Valencii přerušila virová epidemie u koní

ikonka

Jak informovala na svých stránkách Královská španělská jezdecká federace, během mezinárodních skokových závodů konaných v areálu Centro Escuela de Saltos CES Valencia propukla u některých zúčastněných koní virová epidemie. Akce musela být zrušena.
22.02.2021 15:30  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Ve Valencii kvůli virové epidemii neproběhly již některé nedělní soutěže, vč. Grand Prix.
 
„Všichni koně, kteří byli ustájeni v posledních deseti dnech ve výše uvedeném zařízení, musí dodržovat řádné izolační a veterinární kontrolní protokoly, aby případně vyloučily jakoukoli nákazu. Za tímto účelem je nutné, aby jejich sportovci a majitelé urgentně kontaktovali své referenční veterináře,“ uvedli v neděli zástupci Královské španělské jezdecké federace.
 
Dodali, že podnikají všechny nezbytné kroky s Mezinárodní jezdeckou federací (FEI) a organizátory pro okamžité zastavení soutěží a kontrolu koní. Místní veterinární zdravotní úřady provádějí odpovídající analytické a kontrolní úkony.
 
Zdroj: www.rfhe.com
Foto: archiv CES Valencia, zdroj: reprofoto video



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE