reklama 11D

Závěr roku bude ochuzen o Jumping Mechelen. Doprovodné akce proběhnou

ikonka

Pořadatelé prestižní akce Jumping Mechelen oznámili, že se letošní 40. ročník letos neuskuteční. „Byli bychom rádi, kdyby to bylo jinak. Ale nemáme na výběr,“ vzkázali fanouškům. Závody tradičně probíhali na samém konci roku, od 26. do 30. prosince.
03.12.2021 09:15  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
 
„V posledních několika týdnech jste nám dali nahlas a jasně najevo, jak moc se těšíte na ono dlouho očekávané 40. výročí Vlaanderens Kerstjumping – Memoriálu Erica Wauterse. Vaše podpora a nadšení nás neustále motivovaly k tomu, abychom po těžkém období vytvořili krásné sportovní zakončení roku 2021 pro všechny fanoušky koní. O to víc nás proto mrzí, že vás dnes musíme zklamat. Jumping Mechelen 2021 se konat nebude. Byli bychom rádi, kdyby to bylo jinak. Ale nemáme na výběr,“ uvedli belgičtí pořadatelé akce Jumping Mechelen v úvodu svého tiskového prohlášení. 
 
„Nemůžeme nadále ignorovat volání o pomoc nemocnic a také pro nás je prioritou zdraví všech. Navíc v rámci současných opatření covid-19 naše akce nedostává potřebný kyslík pro pokračování. Jumping Mechelen je velmi různorodá událost, ale je primárně považována za halovou sportovní událost. V současné době nejsou diváci povoleni. A bez našich nadšených fanoušků prostě Jumping Mechelen nemůže pokračovat,“ zdůvodnili své rozhodnutí. 
 
Organizátoři zároveň dodali, že hledají v současné době náhradní termín a místo pro konání předvýběrů. Proběhnout by měla také aukce a finále skoku ve volnosti dvouletých koní. Jeho semifinále naplánované na příští neděli 5. prosince v Azelhofu bude nakonec finálovým kláním. Aukce koní se bude konat 29. prosince, jak bylo plánováno, ale on-line. 
 
Zdroj: Jumping Mechelen
Foto: FEI/Dirk Caremans



Sledujte vysílání EquiTV.cz nebo poslouchejte EquiRadio.cz

 

Přihlaste se k odběru týdenního newsletteru ZDE!

 

Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

FB skupiny Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadio.cz

 
Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE