reklama 11D

Mechelen: Exell vyhrál, druhý byl Degrieck. Oba jeli na divokou kartu

ikonka

Přestože první nebodované kolo Světového poháru čtyřspřeží vyhrál v Mechelenu Koos de Ronde, v rozhodující jízdě nezaváhal Boyd Exell. Druhý skončil Dries Degrieck. Oba tito účastníci startovali tentokrát na divokou kartu.
31.12.2019 12:05  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
 
V pondělí 30. prosince završila pestrý program povánočního mítinku v Mechelenu soutěž Světového poháru čtyřspřeží. V prvním kole, jež se jelo o den dříve, vyhrál nizozemský jezdec Koos de Ronde, který za sebou nechal jinak téměř nepokořitelného Boyda Exella (AUS). 
 
V rozhodující části, tedy v pondělní bodované soutěži, to však už byl opět hvězdný Australan, kdo porazil všechny soupeře. Mechelenské závody mu však Mezinárodní jezdecká federace FEI nepřidělila jako bodované, takže šlo o pouhý start na divokou kartu. Tu měl také druhý vozataj v pořadí, domácí Dries Degrieck, což je aktuálně jedenáctý muž žebříčku jezdců čtyřspřeží.
 
Boyd Exell v rozjížďce neshodil žádný prvek a cílem projel v nejlepším čase 131,41 sekundy. Druhý Degrieck byl výrazně pomalejší, ale na TOP pozice ho vynesl čistý výkon. Třetí místo obsadil Bram Chardon z Nizozemí, jenž opakovaně chyboval.
 

Výsledky najdete v tomto odkazu

Foto: FEI / Dirk Caremans




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE