reklama 11D

X-mas Tour Lier: Tereza Veselá skončila šestá v páteční stotřicítce

ikonka

V pátek 11. prosince se v belgickém Lieru dařilo Tereze Veselé, která po bezchybném parkuru na výšce 130 centimetrů obsadila s osmiletou klisnou Hivantou šestou příčku. Startovala také v soutěži do 145 centimetrů, v níž s Ferrarim chybovala dvakrát.
11.12.2020 17:21  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Při X-mas Tour 2020 v Lieru startuje za Českou republiku také Kateřina Tomanová. Ta v pátek se všemi svými koňmi nastoupila do soutěže s výškou překážek do 130 centimetrů, přičemž nejlepší jízdu předvedla s hřebcem Armani Code, s nímž obsadila jedenácté místo. Dále v této soutěži sedlala koně jménem Kronos a Lord. S oběma chybovala v parkuru dvakrát, Lord navíc obdržel dva trestné body za překročení času.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE

 

Foto archiv jezdkyně 




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE