reklama 11D

Wireless má v Napajedlích první hříbě. Hnědák z Anjou je silný a čilý

ikonka

Šampion mílařů Wireless má prvního potomka. Je jím hřebeček z klisny Anjou, který se narodil v hřebčíně Napajedla v úterý večer. "Je to krásný hřebec, silný a korektní," komentovala nový přírůstek vedoucí hřebčína Martina Benková.
10.02.2021 17:58  |  Autor: Martin Cáp  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12B
S napětím očekávané hříbě se podle ní ukázalo jako velmi životaschopné. "Již dvacet minut po porodu stál a za dalších deset minut se napil od matky," dodala Benková.
 
Wireless loni ve své premiérové sezoně připustil dvanáct klisen. Kromě jedničkové vítězky Anjou dostal také šampionku sprinterů Waka Lauru, nejlepší dvouletou klisnu Skaru či výbornou překážkářku Poinsettii.
 
Nově narozený hřebeček je sedmým hříbětem Anjou, loni měla na dráze člena širší tříleté špičky Absolutica (Pouvoir Absolu) a ve dvou startech umístěnou Angelic Beauty (Chardonney Tcheque), která je letos přihlášena do Jarní ceny klisen a Oaks.
 
 
Foto: Romana Nevěřilová / hřebčín Napajedla



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE