reklama 11C

Výkonnostní zkoušky klisen ve Slatiňanech. Vítězkou se stala Camba

ikonka

Ve dnech 23. až 24. září 2020 pořádal Národní hřebčín Kladruby nad Labem výkonnostní zkoušky starokladrubských klisen ve Slatiňanech. K posouzení nastoupilo pět klisen, z toho čtyři v majetku národního hřebčína a jedna z privátního chovu.
25.09.2020 13:50  |  Rubrika: Chov  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Zahájení proběhlo ve středu 23. září dopoledne hodnocením typu a exteriéru, následovaly zkoušky přiježděnosti pod sedlem, ovladatelnosti spřežení a spolehlivosti v tahu v samotě. 
 
Druhý den byl na programu maraton a závěrečné vyhlášení výsledků. Všechny klisny zkoušky výkonnosti úspěšně dokončily a mohou být evidovány jako genetický zdroj. 
 
Čtyři klisny splnily podmínky pro zápis do hlavní plemenné knihy a jedna klisna do plemenné knihy. Vítězkou se stala klisna Camba – 9 s celkovým bodovým hodnocením 8,14 b.
 

Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM

 

Zdroj: NH Kladruby



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }