reklama 11D

MČR spřežení 2020: Nesvačil i Sedlinská drží vedení. Dvojky se míchaly

ikonka

Jiří Nesvačil junior nikoho nenechává při mistrovství České republiky spřežení 2020 v Kladrubech nad Labem na pochybách, že je dlouhodobě vozatajskou jedničkách v kategorii čtyřspřeží. Stejně jako v drezuře, i v maratonu nenašel přemožitele.
12.09.2020 17:25  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12B

 
V královské kategorii čtyřspřeží si Jiří Nesvačil junior při republikovém šampionátu v Kladrubech po sobotním maraton ještě polepšil a na druhého Jaroslava Jráně vede o více jak šestnáct bodů. Třetí je Jiří Nesvačil senior.
 
Pořadí v dalších kategoriích se po maratonu již míchalo i na nejvyšších příčkách. Pouze Markéta Sedlinská v jednospřeží i napodruhé nebyla přemožena a dál vede. Na druhou pozici se posunul Daniel Bejr. Naopak Jan Minarčík se z druhého místa posunul až na čtvrté za Libora Kurku. 
 
Původně třetí Josef Drábek se v soutěži párů dostal nejlepším maratonem do průběžného vedení po dvou dnech. Z druhého místa půjde do závěrečného parkuru Václav Coufalík. Ten byl druhý v pátek i v sobotu. Tomáš Jelínek byl dvakrát čtvrtý, ale bodové skóre jej řadí po dvou zkouškách na třetí řádek průběžné výsledkové listiny.
 
Nejvíce si polepšil Erik Zuvač v kategorii dvojspřeží pony. V drezuře byl šestý, v maratonu první a první je i po dvou dnech. Druhý byl v drezuře i v maratonu Milan Kadlec, a tak je druhý i před nedělní poslední zkouškou. Třetí místo uhájil Milan Kořínek, i když byl v maratonu až čtvrtý. 
 

Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM

Nedělní program můžete opět sledovat živě na EquiTV.cz



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE