reklama 11C

Vrcholí Chuchle Arena Tour 2020. Kategorii amatérů ovládla Čáslavová

ikonka

V Chuchle Areně Praha probíhá ve dnech 9. až 11. října poslední parkurový mítink, který vyvrcholí v neděli Cenou Eliota. Zároveň jsou zařazena i finálová kola jednotlivých kategorií seriálu Chuchle Arena Tour 2020. Mezi amatéry zvítězila Čáslavová.
10.10.2020 19:53  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
V sobotu 10. října bylo v úvodu na programu v Chuchle Areně Praha poslední finálové kolo amatérské túry v rámci seriálu Chuchle Arena Tour 2020, ve kterém nakonec po připsání 63 bodů z jednotlivých kol zvítězila Natálie Čáslavová. Druhá skončila Eva Tesaříková s 55 body a na místě třetím se umístila Denisa Bječková s body 49.  
 
Vrcholem sobotního programu bylo ST*, ve kterém byla suverénní Anna Helebrantová s koněm Epo Van De Achterhoek Z, když dokončila parkur bez jediného trestného bodu a s časovým náskokem téměř čtyř sekund na druhého umístěného Jana Štětinu s Fantasticem – S. Třetí místo patřilo taktéž bechybné dvojici Luděk Smaha a Illusion. 
 

Kompletní výsledky Chuchle Arena Tour 2020 nalznete ZDE 

 
Foto Kateřina Hollerová



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE