reklama 11A

Ušlechtilá elegance Arabů. Nejkrásnější koně světa se sešli v Chuchli

ikonka

Pražská Chuchle Arena hostila během předposledního zářijového víkendu hned tři výstavy arabských koní. Nejkrásnější zástupci tohoto ušlechtilého plemene se tam představili i v rámci Evropského šampionátu. Přinášíme vám poutavou fotogalerii.
30.09.2020 10:55  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Chov  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12A

 

Ve dnech 17.- 20 září proběhly v Chuchle Aréně hned tři výstavy arabských koní. Nejprve to byla XIX. Česká národní přehlídky, dále X. ročník mezinárodní výstavy Prague Intercup a premiérově Evropský šampionát.
 
Tato vrcholná soutěž byla do Prahy přesunuta z Belgie, kde kvůli koronavirovým restrikcím nemohla proběhnout. Ovšem rozhodnutí padlo pouhých šest týdnů před samotnou akcí, což kladlo nemalé nároky na organizátora – Jaroslava Lacinu a ACHPAK ČR. Podle kladných ohlasů se ale všechno nad očekávání vydařilo.
 
Podívejte se na bohatou fotogalerii, která se vám pokusí přiblížit všechny čtyři dny.
 
Všechny výsledky najdete zde:
 
 
 
 
Foto a text: Renáta Kolářová



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE