reklama 11D

Vozatajská sezona začne až koncem června. Závody v Jítravě zrušeny

ikonka

Za normálních okolnosti čeští vozatajové otvírají novou sezonu již na přelomu ledna a února vozatajskými závody a jako první mívají v dubnu i mezinárodní mítink. Letos bohužel na první starty musí čekat až na konec června.
27.05.2021 09:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
 
Ještě před pár dny to vypadalo, že o odložený úvod vozatajské sezony se postarají pořadatelé v Jítravském Dvorci, ale závody naplánované na 4. až 6. června byly zrušeny. 
 
Jak uvedl web Spřežení.cz, důvodem je nedostatečný počet přihlášených spřežení. „Celkové číslo nepřesáhlo dvacet kočárů, což by pro ekonomiku pořádání znamenalo příliš vysokou finanční ztrátu,“ píše se na zmíněných internetových stránkách. 
 
Další připravované závody spřežení by se měly uskutečnit 26. a 27. června v Čakovičkách, následuje jednodenní mítink ve Slatiňanech vypsaný na 10. července. Ve dnech 15. až 18. července se pak mají konat mezinárodní závody CAI3*-W Nebanice a v JIS ČJF je již publikovaný schválený rozpis. V letošním roce půjde o jediné mezinárodní klání v této disciplíně na našem území.
 
Ilustrační foto: Gabriela Pilařová



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE