reklama 11C

Ve finále CSIYH-5y Olomouc po slovenském rozeskakování zvítězil Cibere

ikonka

Sobotní program při CSI2*-W v Olomouci otevřela finálová soutěž pro pětileté koně. Do rozeskakování se dostaly po bezchybném základním kole dvě slovenské dvojice, a tak bylo jasné, že bude hrát slovenská hymna. Lepší výkon podal Radovan Cibere.
29.08.2020 09:54  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12B

 
Finálová soutěž pro pětileté koně v rámci CSI v olomouckém Equine Sport Centru se jela s jedním rozeskakováním na parkuru 120 centimetrů vysokém. Slovenský zástupce Radovan Cibere se radoval z vítězství poté, co s klisnou Noblesse Flush Z nechyboval v základním kole, ani rozeskakování. V rozeskakování dosáhl na čas 36,54 sekundy.
 
Do rozeskakování se probojoval ještě druhý Slovák, Samuel Matějka s hřebcem Chaccato Do It GF. I tato dvojice dokončila obě části soutěže bez trestných bodů, zapsala však o něco pomalejší čas v podobě 37,24 vteřiny. Této slovenské dvojici se v olomouckém kolbišti dařilo ve všech soutěžích pětiletých při CSIYH, když si ve středu zajistili třetí a ve čtvrtek druhé místo. 
 
Třetí místo po jedné chybě v základním kole získala Belgičanka Laurence Vanhauter s klisnou Praline SK. 
 
Startovní a výsledkové listiny naleznete na webu pořadatele s adresou www.csiolomouc.cz. Sledujte také během všech pěti dnů on-line přenos
 
 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

Související informace

NEPŘEHLÉDNĚTE