reklama 11A

Dění v týdnu: Česko hostí dva Světové poháry, CSI Olomouc a CDI Brno

ikonka

Dva závody Světového poháru se v letošní sezoně odehrají v České republice, a oba se budou konat během posledního srpnového víkendu. Parkuroví fanoušci si přijdou na své při CSI v Olomouci. Ti drezurní upřou své zraky do Brna.
25.08.2020 18:23  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 

Olomouc hostí CSI2* World Cup

 
Navzdory koronaviru a veškeré nejistotě se pořadatel z Equine Sport Centra v Olomouci rozhodl, že letošní parkurový Světový pohár uspořádá. CSI2* startuje ve středu 26. srpna a nabídne celkem pět soutěžních dní.
 
Program přinese túry pro mladé koně, juniory, jezdce do 25 let i seniory. Ti se představí v několika úrovních, přičemž tou nejvyšší je Diamond Tour, jež vyvrcholí v neděli 30. srpna Velkou cenou. Autorem kurzů bude Chorvat Eduard Petrovič. 
 

Na EquiTV můžete sledovat online přenos během všech pěti dnů.

 

Všechny informace o programu i on-line výsledky najdete ZDE

 
 

Drezurní jezdci zamíří do Brna

 
Druhý z letošních Světových pohárů se odehraje v Brně na Panské líše, kde se bude konat CDI-W. To nabídne jezdcům a fanouškům v sobotu 29. srpna úlohu Grand Prix a o den později Grand Prix Freestyle.
 
V rámci CDI3* se pojedou tradiční dvě túry, malá a velká, tedy úlohy od úrovně Sv. Jiří po Grand Prix Special. Připraveny jsou také soutěže pro pony, juniory a mladé jezdce.
 

Výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE