reklama 11B

Kierznowska opět v Olomouci ovládla EY Cup. Češka Held dojela pátá

ikonka

Hlavní páteční soutěží při CSI2*-W v Olomouci byl parkur EY Cup pro jezdce do 25 let. Na první místo stejně jako ve čtvrtek dosáhla polská jezdkyně Aleksandra Kierznowska. Nejlepší Češkou byla na páté příčce po bezchybné jízdě Anna Held s Cara Miou.
28.08.2020 16:48  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12C

 
Páteční soutěž EY Cup se jela na parkuru 140 centimetrů vysokém a byla hodnocena na čas. Velmi silná ekipa přijela z Polska, když elitní trio bylo složeno pouze z polských jezdkyň. Z poslední startovní pozice si pro vítězství dojela Polka Aleksandra Kierznowska s klisnou Badorette. Jejich čas se zastavil na hodnotě 65,21 vteřiny, což znamenalo více jak dvouvteřinový náskok na nejbližší umístěné. Jezdkyně zároveň skončila i na třetí pozici, a to za výkon s valachem Amerique Landais, s časem 68,41. 
 
Na druhé místo dosáhla Polka Juliana Suska za výkon s klisnou Tokajer 8, když dokončila soutěž v čase 67,96 vteřiny. Tato jezdkyně zvítězila i v předešlé soutěži Junior Tour. 
 
V EY Cupu jsme měli na startu také několik českých dvojic. Nejlepší český výkon podala Anna Held s šestnáctiletou klisnou Cara Mia III. Parkur absolvovala bezchybně, v čase 76,15 vteřiny. Naopak velmi rychlou jízdu v druhém nejlepším čase předvedla Nicola Grünthálová. S valachem Careful Z však jednou chybovala, a tak si místo druhé pozice odvezla místo sedmé. 
 
Startovní a výsledkové listiny naleznete na webu pořadatele s adresou www.csiolomouc.cz. Sledujte také během všech pěti dnů on-line přenos
 
Foto Kateřina Návojová
 

 




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE