reklama 11B

Světová jednička Steve Guerdat vyhrál Grand Prix CSI5* v St. Tropez

ikonka

Nedělní Grand Prix s výškou překážek 160 centimetrů, která byla vrcholem Hubside Jumping CSI5* ve francouzském Grimaud u St. Tropez, ovládl lídr světového žebříčku FEI Steve Guerdat v sedle valacha Venard de Cerisy.
10.05.2021 17:48  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Švýcar Steve Guerdat na dvanáctiletém Venard de Cerisy zopakoval v rozeskakování bezchybnou jízdu stejně jako jeho další tři soupeři. Čas 39,13 sekundy se však nikomu z bezchybných překonat nepodařilo.
 
Druhý skončil v čase 39,79 Španěl Eduardo Alvarez Aznar na desetiletém valachovi Legend, třetí příčka patřila Francouzce Penelope Leprevost s hřebcem Vancouver de Lanlore a nevděčné čtvrté místo zbylo na Briana Moggre s Balou du Reventonem. 
 
Nebýt jedné chyby, stal by se vítězem Julien Epaillard na valachovi Kosmo Van Hof Ter Boone. Cílovou čáru protnul v čase 39,06 sekundy.
 
Foto: Filippo Gabutti
Zdroj: Hubside Jumping



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE