reklama 11C

Suska vyhrála páteční CSIJ Olomouc. V TOP5 i Helebrantová a Bartoňková

ikonka

I v druhém soutěži Junior Tour se z vítězství radovala Polka. V pátek podala nejlepší výkon na parkuru 135 centimetrů vysokém Juliana Suska s hřebcem Charlie Boy. Z českých jezdců se do elitní pětice dostala Anna Helebrantová a Nyna Bartoňková.
28.08.2020 13:46  |  Rubrika: Sport  |  
AKTUALIZOVÁNO
| FANCLUB
reklama 12A

 
Páteční soutěž Junior Tour se jela na parkuru 135 centimetrů vysokém. Ve dvoufázovém skákání dosáhla na vítězství Juliana Suska s hřebcem Charlie Boy, když dokončila druhou fázi v čase 33,50 vteřiny.
 
Mezi juniory byla nejlepší českou jezdkyní opěr Anna Helebrantová. Po středečním druhém místě si tentokrát v sedle valacha Epo van de Achterhoek Z zajistila pěkné třetí místo. Druhou fázi dokončila v čase 34,16 vteřiny a na druhé místo ztratila pouhou setinu sekundy. O tu byla lepší polská jezdkyně Klara Koziol s klisnou Chambertina.
 
Na dekorování se po dobrém výkonu dostala i Nyna Bartoňková. S Cradem von Wichenstein absolvovala druhou fázi v čase 35,04 vteřiny a skončila na čtvrté pozici. 
 
Startovní a výsledkové listiny naleznete na webu pořadatele s adresou www.csiolomouc.cz. Sledujte také během všech pěti dnů on-line přenos
 
Foto Kateřina Návojová a Zenon Kisza - www.fotokisza.com
 

 

 




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE