reklama 11D

Covid opatření: Na Světový pohár CSI2*-W v Olomouci jen se vstupenkou

ikonka

V roce 2020 se koná již sedmý ročník mezinárodních parkurových závodů v Olomouci. Tradicí bylo vždy vstupné zdarma. Vzhledem k omezené kapacitě 1000 návštěvníků denně však pořadatelé museli přistoupit k prodeji vstupenek.
19.08.2020 13:05  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
 
„Vládní nařízení v souvislosti s pandemií koronaviru Covid-19 aktuálně umožňují účast během závodů CSI2*-W Olomouc pouze 1000 osobám každý den. Aby tento počet bylo možné garantovat, museli jsme přistoupit k prodeji vstupenek. Ceny jsme však nastavili tak, aby pouze pokrývaly režii spojenou s prodejem a kontrolou vstupenek,“ říká ředitelka Equine Sport Centra Michaela Smrčková.
 
Vstupenky bude možné v krajních případech zakoupit i přímo na místě v infostánku, který se nachází u opracoviště. Pořadatelé však doporučují zakoupení předem, jelikož se vyhnou případnému čekání ve frontě a také budou mít jistotu, že se do areálu dostanou. 
 
U vchodu budou návštěvníci označeni páskou na ruku. V areálu budou k dispozici stanoviště s dezinfekcí. Pořadatel je oprávněn změřit u vstupu návštěvníkům tělesnou teplotu. 
 

Vstupenky si můžete koupit POD TÍMTO ODKAZEM




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE