reklama 11B

Radovan Šillo úspěšný při pátečních startech ve španělské Olivě

ikonka

V pátek 29. ledna se při MET 2021 Spring Tour z českých a slovenských jezdců nejvíce dařilo Radovanu Šillovi. V soutěži do 135 centimetrů obsadil páté místo s valachem Emyr Zoetendaele Z. Anna Kellnerová chybovala jednou v kvalifikaci na Grand Prix.
29.01.2021 17:50  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
V páteční dvoufázové kvalifikaci na Grand Prix v Olivě se opět ve startovní listině objevila Anna Kellenerová s klisnou Catch Me If You Can Old, která stejně jako předchozí den zapsala jednu chybu a do cíle přivezla čtyři trestné body, tentokrát však z fáze druhé. Ze slovenských reprezentantů v kvalifikaci na úrovni 145 centimetrů startoval Bronislav Chudyba s koněm Mjanghoj’s Constantin Z, s nímž přivezl z druhé fáze osm trestných bodů. Stejný bodový příděl obdržela ve fázi první i Dominika Gaalová, která sedlala hřebce Chaceland.   
 
 
Parkur na výšce 140 centimetrů v rámci Silver Tour překonal opět bez zaváhání, stejně jako soutěž o pět centimetrů nižší, Radovan Šillo, tentokrát však v sedle klisny Heureuse Nouvelle WH. Bezchybné jízdy slovenských dvojic uzavřela Rebeka Galovičová s klisnou Gouvernante, která skončila těšně pod nejlepší desítkou umístěných v soutěži do 120 centimetrů.  
 
 

Kompletní výsledky MET 2021 naleznete ZDE  

 
 
Ilustrační foto Jezdci.cz 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE