reklama 11A

Kellnerová s Catchie dokončila v Olivě čistě kvalifikaci do Grand Prix

ikonka

Sobotním vrcholem nabitého programu Mediterranean Equestrian Tour 2021 ve španělské Olivě byla kvalifikace do Grand Prix s výškou překážek 145 centimetrů. Obě fáze soutěže překonala bez penalizace Anna Kellnerová s klisnou Catch Me If You Can Old.
23.01.2021 20:30  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Česká reprezentantka Anna Kellnerová s klisnou Catch Me If You Can Old absolvovala ve španělské Olivě soutěž do 145 centimetrů bez penalizace a umístila se na dotovaném 19. místě. 
 
Těsně pod hranicí umístěných skončil jako 22. v pořadí Slovák Bronislav Chudyba s valachem Lamborghini 98. Ten byl v druhé fázi velmi rychlý, ale jednou chyboval. 
 
V soutěži do 135 centimetrů dosáhl na pátou příčku další ze slovenských jezdců – Radovan Šillo v sedle valacha Emyr Zoetendaele Z. Od prvenství jej dělily zhruba čtyři a půl sekundy. 
 
Lucie Anovčínová s klisnou Auteuil Ah Z předvedla velmi pěkný výkon v soutěži na výšce 125 centimetrů a zařadila se na 15. řádek výsledkové listiny. 
 
Druhý týden mezinárodních skokových závodů Mediterranean Equestrian Tour 2021 vyvrcholí v neděli desítkou soutěží. Grand Prix s překážkami do 150 centimetrů začíná od 14:45 hodin. Bronislav Chudyba s Liston Achterhoek odstartuje jako 51. v pořadí zhruba v 16:28 hodin, Anna Kellnerová nastoupí do kolbiště s Catch Me If You Can Old z poslední 60. startovní pozice dle odhadu pořadatelů v 16:46 hodin.
 
Archivní foto Kateřina Krpelová / CET



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE