reklama 11C

Pražským lvům se v pátek při GC v Dauhá dařilo. Niels i Jur v TOP10

ikonka

V pátek 5. března pokračovalo rámcovým programem v katarském Dauhá první kolo série Global Champions. Jezdcům, kteří při GCL startují v dresech Prague Lions, se dařilo. Niels Bruynseels skončil v soutěži do 155 cm druhý, Jur Vrieling šestý.
05.03.2021 18:44  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 
Na parkuru s překážkami vysokými do 155 centimetrů nechybovalo v základní části ani v rozeskakování šest dvojic a mezi nimi byli i zahraniční Pražští lvi. 
 
Belgičan Niels Bruynseels si s jedenáctiletou klisnou Frenchy VDS spravil chuť po čtvrteční soutěži Global Champions League, v níž dvakrát chyboval. Tentokrát skákala Frenchy čistě a rozeskakování absolvovala v druhém nejrychlejším čase. 
 
Nizozemec Jur Vrieling s Chabadou de l´Esques byl také bezchybný, ale čas měl o více jak dvě sekundy pomalejší, a tak skončil šestý. Prvenství vybojoval Brit Scott Brash v sedle hřebce Hello Vincent, jenž předstihl Bruynseelse na Frenchy VDS téměř o vteřinu.
 
Anna Kellnerová s Balguerem startovala ve stopětačtyřicítce, ale vzdala. Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM
 
Foto Stefano Grasso / LGCT



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE