reklama 11D

Páteční závěr v Olomouci pro Polsko. V Medium Tour se radoval Tyszko

ikonka

Polský reprezentant Mateusz Tyszko startoval s klisnou Casina 20 hned v úvodu soutěže Medium Tour a nevěřil, že by mohl v nejpočetnější soutěži dne s téměř 100 startujícími na vedoucí pozici udržet. Nikdo ze soupeřů však nedokázal podat lepší výkon.
18.06.2021 19:53  |  Autor: Kateřina Návojová  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12D

 
Páteční soutěž Medium Tour při CSI2*-W v Olomouci se jela na parkuru 135 centimetrů vysokém. Ve dvoufázovém skákání se představilo 98 jezdců, z čehož 37 jezdců postoupilo díky bezchybné první fází i do fáze druhé. 
 
Nejrychlejší čas 24,19 vteřiny patřil polské dvojici Mateusz Tyszko a Casina 20, která tak slavila vítězství. Druhé místo obsadila německá dvojice Daniela Theelen a Coupon 6, a to s časem 24,53 sekund. Tato dvojice byla úspěšná i ve čtvrtečním dílu Medium Tour, když získala páté místo. 
 
V pátek je na dekorování doprovodil na třetím místě další německý zástupce, Alexander Müller s klisnou Clarissa. Nejlepší český výkon zaznamenal Vladimír Malák s klisnou Lemousine van de Dael, který si bezchybným výkonem a časem 26,46 vteřiny zajistil dekorovanou šestou pozici. 
 
Kompletní výsledky a další informace najdete na adrese www.csiolomouc.cz. Po celých pět dnů je možné sledovat on-line přenos prostřednictvím www.equitv.cz, CMH.tv, i-vysílání České televize a stránek pořadatele.
 
Foto: Kateřina Návojová
 
 
 
 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE