reklama 11D

Osmnáctka bezchybných žen v úvodu mistrovství ČR. Mezi nimi i Vojtková

ikonka

Dohromady 41 dvojic se postavilo na start prvního kola mistrovské soutěže žen v Martinicích. Z loňských medailistek se účastní letos pouze bronzová Alžběta Vojtková, která v úvodu nechybovala. Bez trestných bodů dokončilo ještě dalších 17 dvojic.
02.10.2020 14:08  |  Autor: Kateřina Návojová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Ženská kategorie je letos jediná, kde chybí obhájce loňské zlaté medaile. Hned 18 dvojic však v pátek úspěšně vstoupilo do této mistrovské soutěže a nese si do druhého kola nula trestných bodů. 
 
Mezi nimi i loni bronzová Alžběta Vojtková, která letos sedlá Catara 1. V otevřené soutěži si pro vítězství dojela Kateřina Hanušová s Concertou. Dvojice dokončila bezchybně a ve výborném času 70,20 vteřiny.
 
Veškeré podrobnosti o programu a průběhu mistrovství České republiky v Martinicích najdete na adrese www.mistrovskemartinice.cz. Přímý přenos můžete sledovat na EquiTV.cz.
 
Foto Kateřina Návojová



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE