reklama 11C

Mistrovské Martinice ožívají. Nezapomeňte na roušky, prosí pořadatelé

ikonka

Fanoušci parkurového skákání se dočkali. V Martinicích u Březnice začíná ve čtvrtek 1. října odložené mistrovství České republiky v této disciplíně pro kategorie jednotlivců, žen, jezdců do 25 let a družstev. Je však potřeba myslet na vládní omezení.
30.09.2020 20:19  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
 
Jelikož je mistrovství České republiky v Martinicích u Březnice akcí pro více jak 100 osob, je nutné nosit po celou dobu roušku a dodržovat další platná vládní nařízení.
 
„Prosíme všechny diváky a účastníky, aby dodržovali základní hygienická pravidla a nařízení. Mezi ně patří i nošení roušek na venkovních akcích pro více jak 100 osob, což Mistrovské Martinice jsou,“ upozorňují pořadatelé.
 
To však není jediná prosba, na kterou je potřeba brát zřetel. „Diváky žádáme, aby si vyzvedli na recepci nebo na odstavném parkovišti rozlišovací pásku, abychom měli přehled o počtu návštěvníků,“ dodávají organizátoři. 
 
Veškeré podrobnosti o přípravách a průběhu akce najdete na adrese www.mistrovskemartinice.cz



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE