reklama 11A

Olga Plachá: NSA garantuje 90 % dotací, o zbylých 10 musíme zabojovat

ikonka

Prezidentka České jezdecké federace Olga Plachá bude od roku 2021 pravidelně informovat o dění ve Výkonném výboru a Radě ČJF prostřednictvím nového newsletteru, který bude rozesílat přibližně v měsíční frekvenci. V tom prvním píše mj. o dotacích.
08.01.2021 19:49  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
 
„Ve Výkonném výboru diskutujeme ještě o čerpání rozpočtu z roku 2020 a zároveň o sestavení rozpočtu letošního v návaznosti na aktuální dotační politiku státu. A to proto, že loni jsme kvůli koronaviru nemohli uskutečnit veškeré plánované akce,“ píše v novém newsletteru ČJF Olga Plachá.  
 
Co se týče sestavení rozpočtu ČJF pro letošní rok, podpora sportovních svazů 2021 byla před Vánocemi zveřejněna. Systém dotací se změnil, sportovní svazy budou žádat o jeden dotační titul – společně na provoz, sportovní centra mládeže i reprezentaci. 
 
„Celkově se jeví vypsaná dotační výzva lépe koncipovaná a umožňuje větší volnost ve využití finančních prostředků. Musíme vyplnit mnoho statistických dat, je skvělé, že máme JIS (Jezdecký informační systém), který nám umožňuje všechna požadovaná data o členech, startech na závodech, počtech rozhodčích a trenérů rychle a přesně získat. O dotace musíme zažádat, jen je na posouzení NSA (Národní sportovní agentura), zda dostaneme více, než těch 90 procent, které garantuje. O zbylých 10 procent musíme zabojovat,“ dodává k tomuto tématu prezidentka ČJF, Olga Plachá. 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE