reklama 11A

Odznaky ČJF: Nově i do klopy a přísnější kritéria pro jejich udělení?

ikonka

Pražská oblast České jezdecké federace navrhla Výkonnému výboru ČJF změnit formu výkonnostních odznaků, tak aby byl nositelný na klopě saka. Zároveň by si přála zpřísnit kritéria pro jejich udělování, konkrétně pro bronzový a stříbrný odznak.
28.02.2021 20:10  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Jak se uvádí v zápisu z jednání Výkonného výboru, jedním z argumentů pro změnu formy výkonnostních odznaků ČJF je skutečnost, že současný odznak je příliš velký a těžký. 
 
Členka VV ČJF Klára Šalková k návrhu ostatním členům výboru sdělila, že skladové zásob současných odznaků jsou dostatečné ještě minimálně pro rok až dva. Následovala proto diskuze, z níž vyplynula shoda na zachování stávající podoby výkonnostních odznaků s tím, že uvažované odznaky na klopu saka by mohly tyto doplňovat. 
 
Výkonný výbor ČJF se proto usnesl, že pověřuje generálního sekretáře Jiřího Strejčka, aby zadal vypracování grafických návrhů na výkonnostní odznaky na klopy, které by doplnily stávající výkonnostní odznaky a s nimi související cenovou kalkulaci.
 
To však nebyl jediný návrh ze strany Pražské oblasti týkající se výkonnostních odznaků. Členové oblastního výboru navrhují dále zpřísnit kritéria pro jejich udělování. Konkrétně kritéria pro bronzový a stříbrný odznak. 
 
Výkonný výbor ČJF tedy pověřil Kláru Šalkovou k oslovení sportovních komisí pro revizi kritérií udělování výkonnostních odznaků.
 
Zdroj: Zápis ze zasedání VV ČJF (www.jezdectvi.org)
Foto: archiv Středočeské oblasti ČJF (www.cjf.cz)



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE