reklama 11A

Nové Zámky předčasně zahájily venkovní sezonu 2024. Martin Hruška vyhrál L

ikonka

Víkendové parkurové závody v Nových Zámcích se díky jarnímu počasí nekonaly v hale, ale na otevřeném kolbišti a jsou tak prvním soutěžním mítinkem venkovní jezdecké sezony 2024. Nejvyšší soutěž vyhrál Martin Hruška.
04.03.2024 10:54  |  Autor: Josef Malinovský  |  Foto: Zenon Kisza  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Hlavní sobotní soutěží byl po zrušení S** parkur stupně L**, na kterém předvedl nejlepší výkon Martin Hruška s devítiletou klisnou Ervista. Druhý skončil Lukáš Mundil na valachovi Belmondo 3 a třetí příčka patřila Karlu Lamichovi v sedle klisny Renesmee. 
 
V neděli se vedle hobby klání konaly soutěže pro děti na pony. Za oba dny proběhlo v součtu 213 startů. Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM.
 



Veškerý obsah na webech Jezdci.cz, EquiTV a EquiRada je dostupný zdarma. Kvalitní materiály ovšem něco stojí a příjmy z reklamy chod redakce plně nepokryjí. Příspěvkem 100 Kč podpoříte naši autorskou tvorbu a získáte 1 měsíc členství ve fanclubu. Další podrobnosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE