reklama 11C

Nové tváře v komisích disciplín ČJF: Adéla Juhászová a Petr Vančura

ikonka

Výkonný výbor ČJF začátkem května schválil dva nové členy komisí disciplín. V poradním orgánu pro vytrvalost bude nově Adéla Juhászová, tým komise všestrannosti doplnil Petr Vančura. Členové výboru v zápisu zdůvodnili dřívější nezvolení Jana Štvána.
09.05.2023 22:27  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
 
Po březnovém neschválení jmenování Jana Štvána na pozici člena komise všestrannosti se zástupci středočeského oblastního výboru dotazovali členů Výkonného výboru ČJF na důvod takového rozhodnutí.
 
„Jmenování jednotlivých členů komisí je plně v kompetenci VV ČJF. Osoby jmenované do takových pozic musí obecně reprezentovat odbornost v daném tématu, ochotu pracovat pro rozvoj jezdeckého sportu a mít zájem na rozvoji ČJF a jejího dobrého jména. Po zkušenostech s prací pana Štvána pro ČJF, kdy svého zaměstnavatele uváděl v omyl v plnění svěřených úkolů a po zjištění skutečností, že prokazatelně zneužil svěřených administrátorských přístupů do JIS ČJF za účelem poškození práv jiného člena, nebylo možné jeho kandidaturu přijmout,“ stojí doslovně v zápisu ze zasedání Výkonného výboru, který je dostupný všem členům prostřednictvím Jezdeckého informačního systému.
 

Psali jsme: Předseda IT komise odvolán pět měsíců po rezignaci. VV Štvána nechce

 
Na výše uvedené sdělení reagoval Jan Štván na sociálních sítích. „Po mém dotazu na jednoho z členů VV jsem se dozvěděl, že pod mým přístupem měly být odstraněny licence nejmenovaného člena ČJF. Od svého odchodu z ČJF, tj. od listopadu 2022, jsem nezasahoval do karty žádného z členů ČJF. Člen, kterému jsem podle tvrzení zástupců ČJF měl licence odebrat, je můj kamarád, se kterým často spolupracuji v rámci skokových závodů, v žádném případě nemám důvod ho jakkoliv poškozovat. Za ČJF mě nikdo ohledně tohoto obvinění nekontaktoval. Pomluvu budu řešit cestou disciplinárního orgánu ČJF, s cílem odstranění lživého tvrzení ze zápisu a veřejné omluvy od vedení České jezdecké federace.“
 
Ilustrační foto: Kateřina Návojová
Zdroj: ČJF, JIS



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE