reklama 11B

Němec Schober se v Olomouci stále zlepšoval. Ve finále CSIYH zvítězil

ikonka

Německý reprezentant Philipp Schober sedlal v sobotním finále sedmiletých koní při CSIYH valacha Jack Daniels a postupně se s ním v Olomouci zlepšoval. Po středeční sedmé pozici a čtvrtečním čtvrtém místě totiž v sobotu nenašel přemožitele.
19.06.2021 12:25  |  Autor: Kateřina Návojová  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12B

 
Finálová soutěž pro sedmileté koně se jela na parkuru 130 centimetrů vysokém a celkem sedm dvojic se dostalo po bezchybném základním kole do rozeskakování. V něm jsme měli i jedno české zastoupení, a to Sofii Najmanovou. S valachem Jayden se jí však v rozeskakování tolik nedařilo a obsadila nakonec právě sedmé místo. 
 
Pro první příčku si naopak dojel německý jezdec Philipp Schober v sedle valacha Jack Daniels. Trasou rozeskakování ho provedl bezchybně a v čase 38,01 vteřiny. O více než čtyři vteřiny rychlejší čas sice zaznamenal středeční vítěz Shane Dwan z Irska, jedna chyba ho však s klisnou Havallou odsunula na čtvrté místo konečného pořadí. 
 
Tato soutěž se vydařila slovenským jezdcům, kteří měli na dekorování trojí zastoupení. Druhý skončil Ján Cigán junior s valachem Cirello, když soutěž absolvoval v čase 38,32 vteřiny. Elitní trio uzavřela Táňa Hatalová s hřebcem Corino Du Rouet. Třetím Slovákem na dekorování byl pátý Juraj Poláš za výkon s klisnou Zine Blue. 
 
Kompletní výsledky a další informace najdete na adrese www.csiolomouc.cz. Po celých pět dnů je možné sledovat on-line přenos prostřednictvím www.equitv.cz, CMH.tv, i-vysílání České televize a stránek pořadatele.
 
Foto: Kateřina Návojová
 

 

 




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE