reklama 11C

Národní hřebčín pogratuloval Jiřímu Kocmanovi. Slaví 85. narozeniny

ikonka

Krásný dárek si připravili zástupci Národního hřebčína Kladruby nad Labem pro Jiřího Kocmana, který ve středu 14. října slaví 85. narozeniny. Ředitel Jiří Machek mu přijel osobně poblahopřát čtyřspřežím starokladrubských koní.
14.10.2020 13:48  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Ten, který vedl dvacetispřeží starokladrubských koní. Ten, který se přesně před šedesáti lety umístil na VIII. místě ve Velké pardubické. Ten, který povečeřel s anglickou královnou. 
 
Mistr opratí, několikanásobný mistr republiky a šestinásobný účastník mistrovství světa v soutěžích čtyřspřeží, mistr sportu, nositel zlatého odznaku FEI. To jsou všechna označení, která patří k jednomu člověku, jehož profesní dráha byla především spjata s kladrubským hřebčínem, a to panu Jiřímu Kocmanovi. 
 
„Dnes oslavil 85. narozeniny. Popřát mu přijel čtyřspřežím starokladrubských koní ředitel Národního hřebčína Kladruby nad Labem Ing. Jiří Machek. Bohužel z důvodu nepříznivého počasí neproběhla plánovaná projížďka kočárem. Všechno nejlepší,“ uvedli ve středu 14. října zástupci Národního hřebčína na svých internetových stránkách. Redakce Jezdci.cz se připojuje!
 
Zdroj: NH Kladruby



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE