reklama 11B

Mistrovství Evropy ve všestrannosti zahájeno. Trunda již má po drezuře

ikonka

Evropský šampionát ve všestrannosti byl zahájen. Ve švýcarském Avenches absolvovala ve čtvrtek 23. září drezurní zkoušku první polovina startovního pole, v níž byl i český reprezentant Miroslav Trunda s Trnkou-Ruf. Rozhodčí ho ohodnotili 40,5 body.
23.09.2021 18:53  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 
První z trojice českých reprezentantů, Miroslav Trunda v sedle klisny Trnky-Ruf, absolvoval drezurní zkoušku mistrovství Evropy ve všestrannosti za 59,52 %, což v přepočtu znamená 40,5 trestného bodu. Takové skóre jej zařadilo po odjetí poloviny účastníků na 33. řádek průběžné výsledkové listiny.
 
Na jejím opačném konci figurují britští jezdci, resp. jezdkyně Nicola Wilson na JL Dublin a Piggy March s Brookfield Inocent. První jmenovaná dvojice obdržela 20,9 bodů, druhá pak 23,3. Průběžné třetí a čtvrté místo pro změnu patří Němcům. Andreas Dibowski s FRH Corridou předvedl drezurní úlohu ohodnocenou 25,6 body, Christoph Wahler a Carjatan S obdrželi rovných 26 bodů. 
 
Pavel Březina s Cona Ciou odstartuje do drezurní úohy v pátek v pravé poledne. Miloslav Příhoda a Ferreolus Lat přijdou na řadu v 15:22 hodin.
 
Foto: Adéla Svobodová



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE