reklama 11A

Měly jsme to se vzrušením navíc, říká Vištalová o CPEDI3* v Mnichově

ikonka

Mezinárodní závody CPEDI3* v Mnichově zakončila Anastasja Vištalová s Dominique pondělní volnou sestavou na hudbu, v níž s 68,5 % skončila sice až na poslední osmé příčce, ale jelikož se jednalo o novou choreografii, byla s výsledkem spokojena.
26.05.2021 16:33  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
 
„Jsem zpátky z vypečených závodů CPEDI3* v německém Mnichově. Team test za 67,3 % a páté místo z jedenácti dvojic. Individual test se vydařil po všech stránkách – půl hodiny před startem jsme absolvovaly COVID antigenní testování, kdy vyšla mamka pozitivní, mně tedy na koně pomáhali jezdci a slovenský tým… – Děkuji všem za pomoc! Mamka tak absolvovala ještě dva testy a oba byly negativní, takže vadný test. Nicméně přiběhla až k obdélníku, ale stresová situace nakonec vynesla 66,7 %. A k zakončení mítinku nový freestyle – komplet renovovaná choreografie a hudba za 68,5 %. Měly jsme to s překvapením a vzrušením navíc, ale zvládly jsme to,“ zhodnotila Anastasja Vištalová po návratu z Mnichova na svém facebookovém profilu.
 

Kompletní výsledky z Mnichova najdete POD TÍMTO ODKAZEM

 
Foto: se svolením Anastasji Vištalové



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE