reklama 11D

Matoušková v závěru CDI Zakrzów přidala druhé místo ve Freestylu

ikonka

V neděli 25. října vyvrcholil mezinárodní drezurní mítink v Zakrzówě. Po celou dobu si výborně vedla Tereza Matoušková s valachem Paolo Il Bello, která ještě při závěrečném startu v juniorské kategorii zajela freestyle za 74,600 % a skončila druhá.
25.10.2020 21:05  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Drezurní freestyle mezi juniory absolvovaly další dvě české dvojice. Eliška Skřivanová s valachem Farewell byla ohodnocena 71,075 % a zařadila se na páté místo. Osmá byla Julie Sekaninová s koněm Rock for Hit, když za svou jízdu získala 68,325 %. 
 
V kategorii Intermediate I Freestyle startovaly za Česko hned čtyři dvojice. Nejlépe si z českých reprezentantů vedl Fabrizio Sigismondi s Elegantem (71,450 %), jemuž patřilo třetí místo. Čtvrtá skončila Libuše Mencke a Sandokan. Ta získala 71,305 %. Místo páté vybojovala Hana Vášáryová s koněm Santos Dumont, které rozhodčí udělili 70,910 % a šestou příčku obsadila Kamila Kotyzová a Linet s výsledkem 70,670 %. 
 

Kompletní výsledky naleznete POD TÍMTO ODKAZEM

 
Foto: Lukasz Kowalski 
 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE