reklama 11D

Manolla pátá v Compiegne, Nouran úspěšně debutovala ve Švédsku

ikonka

Osmiletá Manolla ve středu získala dotované umístění v Compiegne. Čtvrtá z letošní Svatováclavské ceny, kterou pro Dagmar Dostálovou trénuje Zdeno Koplík, finišovala pod Enzem Crubletem pátá v classe 3 Prix du Vermandois (1400 m, 20 000 eur).
15.09.2021 17:20  |  Autor: Martin Cáp  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12C

Spolehlivá odchovankyně Jaroslava Kunčara při svém návratu do Francie po třech letech dlouho cválala kolem druhého místa za svým tréninkovým kolegou Ultimate Fightem s Mickaelle Michel. 400 metrů před cílem začali českou dvojici míjet soupeři. Manolla sice nedokázala zareagovat na jejich zrychlení, na velmi měkké dráze však zabojovala a udržela si pátou příčku asi čtyři délky za vítězem. Ultimate Fight následoval o dvě délky zpět na šestém místě.

Na závodišti Jägersro absolvovala ve středu svůj švédský debut dvouletá Nouran, jež zahájila dostihovou kariéru v Česku pod trenérkou Ingrid Janáčkovou Koplíkovou a v červnu zvítězila v Karlových Varech. V sedle s účastníkem Evropského poháru žokejů Per-Andersem Grabergem skončila druhá v dostihu na 1200 metrů. Na vítězného Steinera ztrácela 3 1/2 délky, ale stejně suverénně porazila zbylé pole.

Foto: Manolla na snímku Pavly Pechmanové




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE