reklama 11A

Kdo bude pro ČJF provozovat provoz LED tabule? Času na výběr moc není

ikonka

Česká jezdecká federace hledá mezi aktivními zpracovateli výsledků provozovatele LED tabulí, které má nově ve svém majetku. Výběrové řízení publikovala 9. března po 22. hodině. Přihlášky zájemci musí zaslat do 19. března 12:00 hodin.
10.03.2021 07:57  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Účelem výběrového řízení České jezdecké federace, které vypsala 9. března 2021, je uzavřít smlouvu s vybraným účastníkem, který bude mít dostatečné zkušenosti se zajištěním služeb spojených s provozem světelné LED tabule.
 
Předmětem plnění tohoto výběrového řízení, je průběžné poskytování služeb spojených s provozem světelné LED tabule v majetku České jezdecké federace, dle stanoveného termínového kalendáře vybraných jezdeckých závodů v České republice. 
 
Vybraný účastník bude v rámci plnění předmětu výběrového řízení zajišťovat: obsluhu LED tabule, přívěsného vozíku za OA na přepravu LED tabule, NTB se SW na obsluhu LED tabule, přepravu LED tabule, montáž a demontáž LED tabule na místě určení, administrativu spojenou s obsluhou – evidence.
 
Mezi nezbytné podklady, které uchazeč musí dodat, jsou např.: fotokopie řidičského průkazu skupiny B + E, výpis z karty řidiče, doložení profesní způsobilosti – aktivní zpracovatel výsledků, prokázaná praxe s programem Galop, doložení splnění technické kvalifikace – pokročilá znalost obsluhy PC, doložení možnosti uskladnění vypůjčeného majetku – čestné prohlášení o možnosti uskladnění v suchém, krytém prostoru pod uzamčením ve velikosti garáže na osobní automobil a fotodokumentací prostoru.
 
Na zpracování nabídek příp. uchazeči nemají mnoho času, neboť musí být doručeny nejpozději v pátek 19. března 2021 do 12:00 hodin na sekretariát ČJF. Podrobnosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM
 
Zdroj: ČJF
Ilustrační foto: Josef Malinovský



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE