reklama 11B

Čeští olympionici budou závodit v oblečení EquiSoul, rozhodl VV ČJF

ikonka

Výkonný výbor ČJF se při svém únorovém zasedání zabýval otázkou závodního oblečení pro reprezentanty na olympijských hrách v Tokiu, ale také dodávkou volnočasového oblečení. V druhém případě proběhne výběrové řízení, v tom prvním však nikoliv.
02.03.2021 12:30  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Jak je uvedeno v zápisu z únorového zasedání Výkonného výboru České jezdecké federace, ČJF obdržela nabídku na dodávku volnočasového oblečení od pana Drobného, ale také nabídku od společnosti EquiSoul na dodávku závodního oblečení pro reprezentanty ČJF. 
 
Následně proběhla diskuse o výběrovém řízení a potřebě závodního oblečení pro reprezentanty na olympijské hry v Tokiu, na jejíž základě se členové výboru rozhodli napřímo poptat závodní oblečené pro skupinu olympijských reprezentantů přímo u dodavatele oblečení EquiSoul. 
 
Ohledně volnočasového oblečení pro reprezentanty ČJF pověřil Výkonný výbor ČJF generálního sekretáře Jiřího Strejčka přípravou výběrového řízení. Oslovit by měl k předložení nabídek také různé výrobce.
 

PSALI JSME: Jak se zrodil Equisoul: S Šárkou chrlíme nápady, říká Natálie Roučková

 

Na dotaz redakce Jezdci.cz, proč v jednom případě dojde na výběrové řízení a v druhém nikoliv, Jiří Strejček odpověděl, že pro dodávku závodního oblečení pro reprezentanty na olympijské hry v Tokiu je méně času a je také užší okruh potenciálních dodavatelů. Pravděpodobně se také Výkonný výbor ČJF rozhodl upřednostnit českou značku.
 
Oslovili jsme i jednatelku společnosti EquiSoul s.r.o. Šárku Kůtovou, zda by mohla prozradit podrobnosti ohledně zmíněné nabídky. „Přiznám se, že o rozhodnutí Výkonného výboru ČJF slyším až od vás a je to pro mě trochu překvapení. Českou jezdeckou federaci jsme oslovili s nabídkou reprezentačního oblečení celkově pro následující sezonu. Podrobnosti vám budu moci sdělit až na základě jednání se zástupci ČJF, které ještě neproběhlo,“ odpověděla Šárka Kůtová.
 
Ilustrační foto Kateřina Návojová
 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE