reklama 11A

Kateřina Tomanová uzavřela letošní sezonu nedělním startem v Lieru

ikonka

Druhý týden belgické vánoční túry X-mas Tour Lier 2020 je u konce. V rámci tohoto mítinku uzavřela svou sportovní sezonu česká reprezentantka Kateřina Tomanová, která s klisnou Divine Des Vergers Z chybovala dvakrát mezi sedmiletými koňmi.
20.12.2020 19:37  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

O samotný závěr parkurového programu v belgickém Lieru se postarala nedělní Grand Prix CSI2*, která se jela na výšce překážek do 145 centimetrů. Nejrychlejší čas rozeskakování 33,21 sekund si připsal Michael Greeve a Guan Gjb, čímž si zajistil vítězství a belgickou halou tedy zazněla vítězná hymna Nizozemska. Druhý nejrychlejší čas rozeskakování 33,92 sekund si připsal domácí reprezentant Belgie Gilles Thomas, jenž sedlal valacha Konaka. Třetí příčku brala, opět za Nizozemsko startující, Sanne Thijssen s Con Quidamem Rb. Čas této dvojice měl hodnotu 34,03 sekundy.

 

Do nedělní Grand Prix se také probojoval po bezchybné kvalifikaci Belgičan Jan Vinckier, který má k dispozici letos osmiletého hannoverského hřebce Solidata. Tento hřebec mohl být viděn na kolbištích například s Markem Klusem nebo Nikolou Bielíkovou. Jan Vinckier ovšem dvakrát chyboval a s osmi trestnými body se zařadil na 48. místo konečného pořadí.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE

 

Foto archiv jezdkyně   




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE