reklama 11D

Kateřina Tomanová pokračuje druhým týdnem X-mas Tour v Lieru

ikonka

Ve středu 16. prosince zahájila Kateřina Tomanová svými starty druhý týden vánoční túry v belgickém Lieru. Hned první středeční soutěž pro sedmileté koně zajela s pouhou jednou chybou s Divine Des Vergers Z. Ve čtvrtek nechybovala s Armani Code.
18.12.2020 15:17  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Do Belgie odcestovala Kateřina Tomanová ještě s dalšími dvěma svými svěřenci. Osmiletý hřebec Lord a ve stejném roce narozený valach Kronos jsou přihlášeni do úrovně CSI2*. Při čtvrtečním startu přivezla Kateřina Tomanová v sedle Lorda čtyři trestné body a s Kronosem chybovala dvakrát na výšce překážek do 140 centimetrů.

 

V pátek se v belgické hale objevila na startu pouze s jedenáctiletým oldenburským hřebcem Armani Code. Přišla jedna chyba, která zařadila českou dvojici na šestačtyřicátou pozici.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE

Foto archiv Kateřiny Tomanové




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE