reklama 11C

Jiří Nesvačil si v Drebkau spravil chuť parkurem. Radek skončil osmý

ikonka

V neděli 15. srpna vyvrcholily v německém Drebkau mezinárodní vozatajské závody CAI3*-H4, kterých se účastnili bratři Jiří a Radek Nesvačilovi. V závěrečném parkuru Jiří vybojoval krásnou třetí příčku. Radek skončil v celkovém pořadí osmý.
15.08.2021 22:30  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Lepší než Jiří Nesvačil junior byli v závěrečném parkuru mezi kužely při CAI3*-H4 v německém Drebkau pouze Mark Weusthof z Nizozemska, který tuto dílčí část vyhrál, a Němec Rene Poensgen. Do celkového pořadí se však úspěch českého vozataje nepromítl, neboť byl v maratonu vyloučen kvůli neprojetí písmene B v druhé překážce.
 
Radek Nesvačil byl v nedělní zkoušce se svým čtyřspřežím desátý, v konečných součtech pak obsadil osmou příčku. Celou soutěž vyhrál domácí Michael Brauchle před reprezentačním kolegou Christophem Sandmannem. Triumf z parkuru dopomohl Markovi Weusthofovi k bronzové pozici. 
 

Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM

 

Foto: poskytla Jana Nesvačilová



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE