reklama 11A

Ilona Neumannová bude novou oblastní sekretářkou ČJF OV Praha

ikonka

Novou oblastní sekretářkou České jezdecké federace pro Prahu bude Ilona Neumannová. Členové oblastního výboru, jehož místopředsedou je Cyril Neumann, ji zvolili hlasováním per rollam v rámci výběrového řízení, které probíhalo v říjnu letošního roku.
24.11.2020 20:11  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Generální sekretář ČJF Jiří Strejček informoval členy Výkonného výboru během listopadového zasedání o výběrovém řízení na sekretáře pro oblast Prahy. 
 
„Oblastní výbor Prahy vybral z uchazečů hlasováním per rollam jako vítěznou kandidátku Ilonu Neumannovou a navrhl ji generálnímu sekretáři na pozici sekretáře pražské oblasti. Jiří Strejček se rozhodl návrhu pražské oblasti vyhovět. Výkonný výbor ČJF vzal informaci na vědomí,“ uvádí se v zápisu VV ČJF.
 

PSALI JSME: ČJF vyhlásila výběrové řízení na sekretáře pro oblast Praha

 
Česká jezdecká federace vyhlásila v říjnu 2020 výběrové řízení na sekretáře pro oblast Praha z důvodu, že dosavadní sekretářka Irena Hůlková dle zápisu ze zasedání Výkonného výboru ČJF nesplnila povinnosti při přihlašování jezdců na mistrovství České republiky 2020.
 
Foto archiv Ilony Neumannové (zdroj: Facebook)



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }