reklama 11C

Hattrick Váňových v Trevisu: Bodovaly Scuderia Aichner i Statek Blata

ikonka

Tři česká vítězství se odehrála na pátečním mítinku v italském Trevisu. O všechny úspěchy se postarali v překážkových prodejních dostizích svěřenci otce a syna Váňových. Dva z nich se zrodily v barvách stáje Scuderia Aichner SRL.
05.11.2021 18:15  |  Autor: Martin Cáp  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12D

Svého prvního vítězství se v pátek dočkal pětiletý valach Volunteers, který ovládl pod Pavlem Složilem mladším prodejní proutěné překážky Premio Refrontolo na 3000 metrů. Druhý Mushrae na něj ztrácel čtyři délky, český doběh dotvořila třetí World Of Hope.

Premiérově se prosadil i podruhé v kariéře startující tmavý hnědák Illico Clermont. S Ondřejem Velkem vyhrál jistě o půldruhé délky před stájovým kolegou Ignacem proutěné překážky tříletých Premio Campea na 3000 metrů, .

V prodejní steeplechase Premio Serravalle na 3500 metrů navázal na svůj zářijový úspěch z Lysé nad Labem pětiletý World Speed pod Janem Faltejskem. Ryzák stáje Statek Blata Český Ráj triumfoval o 1 1/2 délky, další čeští zástupci King Artur a Power Zar obsadili čtvrté a páté místo.

Ilustrační foto: Pavla Pechmanová




Sledujte vysílání EquiTV.cz nebo poslouchejte EquiRadio.cz

 

Přihlaste se k odběru týdenního newsletteru ZDE!

 

Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

FB skupiny Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadio.cz

 
Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }