reklama 11C

Finále mladých koní v Chuchli pro Skrzyczynského. Opatrný byl čtvrtý

ikonka

Jaroslaw Skrzyczynsky s valachem Kentucky potvrdil dobrou formu z předešlých dnů a po první a třetí příčce si dojel v Chuchli při sobotním finále CSIYH pro vítězství. V rozeskakování 18 dvojic se jako čtvrtý umístil Aleš Opatrný.
01.05.2021 13:38  |  Autor: Kateřina Návojová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 
Polský jezdec Jaroslav Skryzczynsky prezentoval v túře pro mladé koně při mezinárodních skokových závodech CSI2*-W Prague Arena svého šestiletého valacha Kentuckyho velmi dobře. Po čtvrtečním vítězství a pátečním třetím místě si jezdec připsal vítězství v sobotním finále. To se jelo na parkuru 120/130 centimetrů vysokém, přičemž bezchybné dvojice postupovaly do rozeskakování. 
 
Obě části parkuru překonalo bezchybně celkem 11 koní. K vítěznému času 38,91 vteřiny se nejvíce přiblížil Angel Niagolov z Bulharska, který s valachem Shalom zaostal za vítězem o 0,77 vteřiny. Třetí příčku s více jak vteřinovým odstupem obsadila Molly Hay s klisnou Kiek Now S.
 
Celkem šest Čechů se probojovalo do osmnáctičlenného rozeskakování. Nejlepší český výkon podal Aleš Opatrný s valachem Entrance d´Austral, který si bezchybnou jízdou v čase 41,12 zajistil čtvrté místo. 
 
Sedmá skončila Mariana Michlíčková s valachem Officier van de Achterhoek a jen o jednu pozici níže dokončil Jan Štětina s hřebcem Kannarco. Bezchybně obě části parkuru dokončila i Denisa Vegrichtová s valachem Pirlo van den Dries, která si pomalejší jízdou zajistila jedenáctou příčku.
 
Kompletní výsledky a další informace najdete na adrese www.csi-praguearena.com. Sledujte také live stream z průběhu celého mítinku CSI2*-W Prague Arena 2021. 
 
Foto Kateřina Návojová, CSI2*-W Prague Arena
Kopírování a šíření informací vč. fotografií je pro novináře oficiálně povoleno!



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE