reklama 11A

Finále EY Cupu v Salzburku ovládl Balsinger, celkově vyhrál Carstensen

ikonka

V sobotu 23. ledna v rakouském Salzburku proběhlo finále seriálu European Youngster Cupu 2020 pro jezdce do 25 let, jehož kvalifikační kolo se tradičně koná při CSI-W v Olomouci. Celkové vítězství vybojoval Niels Carstensen z Německa.
23.01.2021 18:45  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
European Youngster Cupu 2020 vyvrcholil v sobotu 23. ledna soutěží do 155 centimetrů. Pouze tři dvojice dokázaly překonat základní parkur bez penalizace a o stupně vítězů se tak utkaly v rozeskakování.
 
Nulu na bodovém kontě udržel nakonec jen Švýcar Bryan Balsinger s Everest v´t Hof V Eversem Z a připsal si tak vítězství v této závěrečné etapě EY Cupu. Druhý skončil polský jezdec Andrzej Oplatek v sedle Diaroubeta, který v závěru jednou chyboval. 
 
Nejrychlejší čas měl Němec Simon Widmann, ale inkasoval osm trestných bodů, a tak se s CMS Compliant musel spokojit s třetí příčkou. 
 
Celkové prvenství v EY Cupu 2020 putovalo do Německa zásluhou Nielse Carstensena na FBW Cornflake. V sobotním finále přitom dvakrát chyboval a skončil dvanáctý. Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM.
 
Foto Sibil Slejko (archiv pořadatele)



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE