reklama 11B

Dvě čtrnácté příčky pro české barvy v Kronenbergu. Zářili domácí

ikonka

Při sobotních soutěžích během mezinárodních skokových závodů CSI2* v nizozemském Kronenbergu vybojovali čeští jezdci Filip Doležal a Emma Augier de Moussac dvě 14. příčky. V hlavní soutěži s překážkami do 140 centimetrů vyhrál domácí Michel Hendrix.
22.05.2021 20:42  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Na kolbišti Equestrian Centre de Peelbergen se v sobotu 22. května dařilo při soutěži do 135 centimetrů Filipovi Doležalovi, který s valachem Dollar-KL obsadil po bezchybné jízdě 14. místo. 
 
Dvakrát absolvovala tento parkur Emma Augier de Moussac. Jak s klisnou N-Balourouge de Semilly, tak s hřebcem L-Epsom Shutterfly jednou chybovala a skončila ve čtvrté desítce. Lépe si vedla Emma s klisnou Homey na parkuru s překážkami vysokými do 145 centimetrů. Sice taktéž jednou chybovala, ale čas 74,49 sekundy jí stačil na 14. řádek výsledkové listiny. 
 
Šest dvojic postoupilo do rozeskakování, v němž vyhrál domácí jezdec Michel Hendrix na valachovi Hendrik´s HX. Jen o 9 setin pomalejší byl jeho krajan Wout-Jan van der Schans na hřebci Floran van de Sprengenberg. 
 
Ilustrační foto: Kateřina Návojová



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }