reklama 11B

Martin Řezníček opět sbírá přední umístění, tentokrát v Kronenbergu

ikonka

Od 23. do 26. ledna probíhají v nizozemském Kronenbergu mezinárodní skokové závody, kam zavítal se svými koňmi také český reprezentant Martin Řezníček. Už během úvodního dne se mu podařilo získat dvě bronzové příčky a úspěšný byl i během dalších dní.
26.01.2020 19:19  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |  
AKTUALIZOVÁNO
| FANCLUB
reklama 12A
Ve čtvrtek 23. ledna byly zahájeny mezinárodní skokové závody v nizozemském Kronenbergu, kterých se účastní také Martin Řezníček. Už během prvního dne se mu podařilo umístit na třetí příčce mezi sedmiletými s hannoverskou Conteusinou a stejně tak i ve stočtyřicítce s Chanyou.
 
Přední umístění získal i v následujících dnech, když v pátek zajel bezchybně základní kolo i rozeskakování v soutěži do 130 centimetrů a byl dekorovaný jako čtvrtý nejlepší v sedle valacha Cero's Boy. V sobotu byl pak ve stejně vysoké soutěži dokonci druhý s klisnou Clintin.
 
Poslední den závodů, v neděli 26. ledna, se Martinu Řezníčkovi dařilo nejvíce ve finále Small Tour s překážkami do 140 centimetrů, kde se s Chanyou umístil na třetí příčce. Nastoupil rovněž do dvouhvězdové Grand Prix v sedle valacha Coolman, výsledných pět trestných bodů je však zařadily až na 37. pozici.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 
Foto archiv Martin Řezníček




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE