reklama 11C

Další vítězné ST pro Kateřinu Hanušovou. Po Brně vyhrála i v Hradištku

ikonka

Kateřina Hanušová s Concertou ovládla sobotní ST** v Hradištku u Sadské. Přesně po týdnu tak opět vyhrála soutěž této úrovně při Českém skokovém poháru. Nechybělo mnoho, aby i tentokrát vybojovala dvě nejvyšší příčky, s Dartonim však chybovala.
16.05.2021 09:13  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 

Nebýt jednoho shození překážky, tak právě s Dartonim by se Kateřina Hanušová stala vítězkou sobotního ST** v Hradištku, neboť jeho čas byl 78,93 sekundy, zatímco v sedle Concerty zaznamenala časomíra hodnotu 80,75. Takto se Dartoni propadl na 10. místo, neboť devět dvojic dokončilo bez penalizace.
 
Druhý nejrychlejší z bezchybných byl Marek Klus s Tenerifes Careson v čase 82,05 vteřiny, třetí pak Jan Malý na OC California 1, který byl jen o 11 setin pomalejší. 
 
Foto: se souhlasem Kateřiny Hanušové



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE