reklama 11C

CSIO3* Prague Cup 2020: Mapa areálu. Kam mohou diváci a kam účastníci

ikonka

Areál Chuchle Arena Praha bude během závodů CSIO3* Prague Cup 2020 fungovat ve zcela odlišném režimu, než tomu je při běžných sportovních akcí. Plánek areálu se tak hodí nejen přímým účastníkům, ale také všem návštěvníkům.
17.08.2020 09:49  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B


Vše podstatné se bude odehrávat uprostřed dostihového oválu, kde je závodní kolbiště, opracoviště, sektory pro diváky, VIP či obchodní zóna. Samostatné vstupy, event. vjezdy, mají diváci, VIP hosté, účastníci i dodavatelé. 

Diváci mají možnost využít velmi kvalitního vlakového spojení. Nádraží Praha – Velká Chuchle se nachází v těsné blízkosti vstupu do areálu. Ušetří si tak případné komplikace na příjezdových trasách. Kapacita parkoviště pro veřejnost je omezena.

Plánek si můžete stáhnout ve větším rozlišení POD TÍMTO ODKAZEM




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE