reklama 11C

CSI Šamorín: Viktor Skutecký nejlepším Čechem ve čtvrteční Gold Tour

ikonka

Početná česká ekipa se účastní CSI v Šamoríně. Rozpis přinesl ve čtvrtek 21. března sedm soutěží. Nejvyšším parkurem dne byla stočtyřictka v rámci Gold Tour, v které se z Čechů nejvíce dařilo Viktorovi Skuteckému.
21.03.2024 21:02  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Foto: poskytl Viktor Skutecký  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
V sedle valacha G-Star SL dojel po bezchybném výkonu na třináctém místě. V Big Tour do 135 centimetrů si nejlépe z českých reprezentantů vedla Denisa Vegrichtová s klisnou Quick One. Zapsala nulu a obsadila osmou příčku. Silver Tour na úrovni do 130 centimetrů vyšla dvěma našim jezdkyním. Klára Hlaváčková na klisně Machare byla po bezchybné jízdě dvanáctá a hned za ní dojela Adriana Hakrová v sedle valacha Cumano´s Beat Boye Z. Small Tour do 115 centimetrů vyšla Janu Štětinovi, který byl s Ralphem druhý. 
 
Do večerních hodin se pojede ještě soutěž Bronze Tour. 
 
Všechny výsledky najdete ZDE



Veškerý obsah na webech Jezdci.cz, EquiTV a EquiRada je dostupný zdarma. Kvalitní materiály ovšem něco stojí a příjmy z reklamy chod redakce plně nepokryjí. Příspěvkem 100 Kč podpoříte naši autorskou tvorbu a získáte 1 měsíc členství ve fanclubu. Další podrobnosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE