reklama 11D

CNC** v Přeštěnicích nakonec vyhrál Jiří Kornalík. Pecháčková nedojela

ikonka

Hlavní soutěž finále Národního poháru ČJF ve všestrannosti nakonec ovládl Jiří Kornalík s Fridrichem. Pondělní terénní zkoušku absolvoval pouze 0,8 bodu za čas a v součtu jich nasbíral 42,64. Po dvou dnech vedla Jana Pecháčková, ta kros nedokončila.
27.09.2021 22:45  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 
K vítězství měla po dvou částech soutěže CNC** v Přeštěnicích nakročeno Jana Pecháčková s Niddaxem. Jenže závěrečnou terénní jízdu nedokončila pro pád. 
 
Dařilo se naopak Jiřímu Kornalíkovi s Fridrichem, jenž skóre 37,84 navýšil jen o osm desetin bodu a zvítězil. Druhá dojela Anna Kozojedová a Pančo. Tato dvojice dokončila závod s 43,66 body, přičemž v krosu zaznamenala taktéž jen 0,8 bodu. 
 
Žádnou penalizaci neměla v posledním testu Marie Smolíková s Hanah, a tak s 45,55 body skončila třetí před Barborou Vaňkovou v sedle Riviery 7. Té závěr nevyšel a připsala si k 33,52 bodům dalších 30,80. Ještě hůř na tom byl Michal Špalek s Cornelií 2. Celkových 94,22 bodů jej zařadilo na poslední hodnocené páté místo. 
 
V CNC* nenašla přemožitele dvojice Kateřina Benediktová a Laidal. Druhý skončil Petr Rydval v sedle Samarise a z třetího místa se radovala Nela Havelková s Ladaronem 1. Všichni zmínění účastníci dokončili pondělní kros s nulou na bodovém kontě. 
 

Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM

Foto: Marcel Runštuk



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE